Moteris Jautis ir vyras Žuvis

Ši trumpas aprašymas yra skirtas apžvelgti santykiams kuriuose yra moteris jautis ir žuvis vyras. Jūs taip pat galite skaityti apie vyrą jautį ir žuvų ženklo moterį santykiuose. Taip pat kviečių skaityti kur kas išsamesnį šių dviejų zodiako ženklų draugystės, santykių bei bendro gyvenimo perspektyvų apžvelgimą (neatsižvelgiant į lytis) kurį rasite Jaučio ir Žuvies poros santykių puslapyje.

Tai meilė iš pirmo žvilgsnio – gaivi, karšta ir nepaprastai džiaugsminga. Nors šių dviejų ženklų santykiai gana chaotiški, Jaučio moters ir Žuvų vyro santykiai yra harmoningesni nei atvirkščiai. Metaforiškai galima sakyti, kad Žmogus-žuvis yra upė, tekanti žemiškoje upės vagoje. Todėl moteris-žuvis jam yra atrama – pamatas, ant kurio jis gali tvirtai statyti ir įgyvendinti savo svajones.

Santykių pradžioje Jaučio moterį žavi jos išrinktojo švelnumas ir jautrumas. Be to, ji pati taip pat pasižymi panašiomis charakterio savybėmis, nors yra linkusi mąstyti racionaliau. Jie abu susižavi vienas kitu ir beveik iš karto pradeda kurti ateities planus.

Ji yra stabilus Zodiako ženklas, mėgstantis saugiai įsitaisyti namuose, o jis trokšta ramios aplinkos, kurioje galėtų išvengti emocinių dramų. Jaučio vyras džiaugsis sužinojęs, kad Jaučio moteris taip rūpinasi savo artimaisiais. Taigi galite dirbti kartu, kad išlaikytumėte ramų gyvenimo būdą. Argi tai ne tobuli santykiai?

Deja, jų santykiuose ne viskas tobula. Jaučio moterį dažnai erzina kilnios mylimojo idėjos. Jis per daug pakilęs į debesis, ir būna, kad nuleisti jį ant žemės atrodo žmogui neįveikiama užduotis. Vyras-Ryby pernelyg daug dėmesio skiria tingiems, romantiškiems gestams, o jo partneriui tiesiog reikia jo paramos ir ryžto.

Nors jie abu gana gerai sutaria lovos reikaluose, reikia laiko, kad vienas kitą pasiektų. Jaučio vyras paprastai yra tylus ir drovus, todėl reikia daug pastangų, kad išryškėtų toks pat stiprus temperamentas, koks būdingas Jaučio moteriai. Gerai, kad ji iš prigimties kantri. Priešingu atveju šie santykiai greitai nutrūktų.

Be to, Jaučio vyras yra svajotojas, kuris pernelyg dažnai apleidžia savo kasdienes pareigas. Šis faktas Jaučio moteris veda iš proto. Jai patinka, kai viskas veikia kaip laikrodis, todėl partnerio vangumas ją kaskart supykdo. Laikui bėgant ji gali pavargti nuo nuolatinio priminimo, ką jis turi daryti.

Testas: Sielos draugas pagal zodiaką

TESTAS: Sielos draugas pagal zodiaką

Žmogus su kuriuo galite būti visokeriopai laimingi - Sielos draugas! Atrask kuris zodiakas yra tavasis sielos draugas.