Moteris Vandenis ir vyras Jautis

Ši trumpas aprašymas yra skirtas apžvelgti santykiams kuriuose yra moteris vandenis ir jautis vyras. Jūs taip pat galite skaityti apie vyrą vandenį ir jaučio ženklo moterį santykiuose. Taip pat kviečių skaityti kur kas išsamesnį šių dviejų zodiako ženklų draugystės, santykių bei bendro gyvenimo perspektyvų apžvelgimą (neatsižvelgiant į lytis) kurį rasite Jaučio ir Vandenio poros santykių puslapyje.

Nors Vandenio moteris ir Jaučio vyras atrodo visiškos priešingybės, jie turi bendrų bruožų. Jie abu yra protingi ir žino, kaip įgyvendinti savo svajones. Deja, būtent dėl labai išvystyto intelekto šie du žmonės dažnai būna gana toli vienas nuo kito. Jei jie negali bendrauti, jų meilė niekada neišsivystys.

Vandenio ženklo moteris yra daug labiau bendraujanti nei Jaučio ženklo vyras, todėl, jei jie susitiks vakarėlyje ar kitame kultūriniame renginyje, ji tikriausiai žengs pirmą žingsnį, kad pagilintų jų pažintį. Jis nesijaučia patogiai didesnėje grupėje, o ji nesąmoningai pasiūlys jam nepastebimą išeitį iš padėties – jis galės sutelkti dėmesį tik į ją.

Jaučio vyras yra sensacingas pašnekovas, kuris neabejotinai sudomins Vandenio moterį. Ji puikiai praleis laiką klausydamasi jo idėjų ir naudodamasi jomis kaip savotišku kilimo ir tūpimo taku savo audringiems svaičiojimams. Taip Jaučio vyras tikrai atsipalaiduos ir pradės vertinti jos natūralų grožį.

Šių dviejų žmonių asmenybės išties skirtingos. Vandenio ženklo moteris yra laukinė ir nerūpestinga, o Jaučio ženklo vyras – atkaklus ir romantiškas. Jis apipila ją komplimentais ir tradicinėmis dovanomis, tačiau jos nedomina įprasti meilės išraiškos būdai. Jos mąstymo būdas unikalus – ji mėgsta intelektualias pramogas. Taigi gėlių puokštė jai bus tik piktžolių krūva, kurią po dviejų dienų reikės išmesti į šiukšlių dėžę.

Taigi, jei Jaučio vyras ir Vandenio moteris pradeda rimtai galvoti apie bendrą gyvenimą, jie turi pasiruošti sunkiam darbui, kuris jų laukia. Tai nebus pasivaikščiojimas parke. Jis yra atsakingesnis, todėl norės daugiau laiko praleisti namuose, o ji norės elgtis priešingai. Nenuostabu, kad bus taip sunku rasti bendrą kalbą.

Testas: Sielos draugas pagal zodiaką

TESTAS: Sielos draugas pagal zodiaką

Žmogus su kuriuo galite būti visokeriopai laimingi - Sielos draugas! Atrask kuris zodiakas yra tavasis sielos draugas.